Pluginy na serwer x5
-
Witam jestem ciemny w pluginach a mam
Zamiar robić swój pierwszy serwer x5
Mam pytanie do was moglibyście mi napisać ważne pluginy na x5 i jakie są pluginy ma zagadki matematyczne i kto przepisze pierwszy kod albo jak ktoś dołączy do grupy Steam i Doda do nicku nazwę serwera dostanie dodatkowego rolla -
Wszystko jest na forum, wystarczy sie rozglądnąć jak dla mnie najwazniejsze pluginy to
Wazne:
AdminTools
BetterChat
CustomDeathMessages
ExtTeleport ( teleporty o ile chcesz)
Fly (latanie dla admina)
InstaSmelt (szybkie przepalanie)
Kits
LootConfig
StacksizeEventy etc:
EventFarming (dropek)
Maths (matematyczne dzialania)
SpeedQuest (przepisywanie)
Meteors (meteor)
RollTheDice (ruletka czy jak chcesz to sobie to nazwij)Chyba to tyle z takich pluginow chyba ze o czyms zapomnialem

-
@Dziobaks1 Ułatwiajmy sobie pracę i używajmy tagów chodzi o serwer ItemV1 czy ItemV2 ?
-
@Kub41Tap v1
-
@Dziobaks1 To zacznijmy :
- AdminTools
- AdvertMessages
- AutoClean
- BetterChat
- BetterChatFilter
- BetterChatMute
- ClearInventory
- EasyStakes
- EventFarming
- ExtTeleport
- Fly
- InstaSmelt
- Kits
- LootConfig
- Maths
- Meteors
- NameRewards
- Reserved
- RollTheDice
- SpawnConfig
- SpeedQuest
- Stacksize
- SteamGroups
- TimedPermissions
- VehicleManager
Myślę że to są podstawowe darmowe pluginy pod serwer opcjonalnie możesz zakupić jakiś ranking killi na serwer lub pluginy na zamówienie
-
@Kub41Tap dziękuje ci bardzo za pomoc a orientujesz się czy
Na stronie serverproject mają jakaś ochronę ddos czy coś i wszystko ładnie pójdzie tam ?
I jaki plugin na informacje na czacie czy już tam napisałeś a ja przeoczyłem ? -
@Dziobaks1 serverproject korzysta ze sprzętowych zabezpieczeń co gwarantuje bardzo dobrą ochronę antyddos jeśli chodzi o wiadomości na chat to plugin nazywa się
- AdvertMessages
-
undefined uMod zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się