CryChat 1.1.4 problem z dodaniem vip/svip
-
CryChat 1.1.4
oxide aktulalnyMam problem z dodaniem na czacie przedrostków vip i svip
Admin udaje się bez problemu.
Mam już wcześniej ustawione grupy z prefixami a po dodaniu prefiksów w cry chat nie wyświetlają się przed nickiem na chacie.
przesyłam config{ "default": { "permission": "default", "Formats": { "formatchat": "{title} {name}: {message}", "formatchat_clan": "{title} {clan} {name}: {message}", "formatupname": "{name}", "formatupname_clan": "{clan} {name}" }, "rank": 0, "namecolor": "white", "title": "[GRACZ]", "titlecolor": "orange", "messagecolor": "white" }, "admin": { "permission": "admin", "Formats": { "formatchat": "{title} {name}: {message}", "formatchat_clan": "{title} {name}: {message}", "formatupname": "{title} {name}", "formatupname_clan": "{title} {name}" }, "rank": 10, "namecolor": "white", "title": "[ADMIN]", "titlecolor": "red", "messagecolor": "white" }, "svip": { "permission": "svip", "Formats": { "formatchat": "{title} {name}: {message}", "formatchat_clan": "{title} {name}: {message}", "formatupname": "{title} {name}", "formatupname_clan": "{title} {name}" }, "rank": 5, "namecolor": "white", "title": "[SVIP]", "titlecolor": "yellow", "messagecolor": "white" }, "vip": { "permission": "vip", "Formats": { "formatchat": "{title} {name}: {message}", "formatchat_clan": "{title} {name}: {message}", "formatupname": "{title} {name}", "formatupname_clan": "{title} {name}" }, "rank": 2, "namecolor": "white", "title": "[VIP]", "titlecolor": "yellow", "messagecolor": "white" } } -
A nadałeś odpowiednie uprawnienia/grupy?
-
vip poziada permisje vip
tak samo svip -
spróbuj nadać permisje z dopiskiem
crychat.vip -
wyskakuje komunikat że permiscja nie istnieje
-
dodałem te permisje ale nic nie zmieniło sie
-
masz nadanego na sobie admina jak to patrzysz ?
-
tak..............
-
zdejmij sobie admina lub patrz na osobie która nie ma admina XD
-
ok. prefiksy ustawiłem z configu jak wyżej a w grze dodałem prefiksy komendą oxide.grant group <nazwa grupy> <uprawnienie> do svip crychat.svip i do vip tak samo, o to chodziło?>??
-
/o.grant group svip crychat.svip
/o.grant group vip crychat.vip
tak nadajesz permisję -
TAK ZROBIŁEM
-
@m10dy i teraz sprawdź na kimś czy ma prefix
-
DZIAŁA TYLKO JAK USTAWIĆ ŻEBY PISAŁ PREFIX I CLAN DOPIERO NAZWA BO PREFIX JEST A CLAN ZNIKŁ
-
sprawdź config clanów czy nie ma wyłączania clanu gdy ktoś ma inną rangę
-
undefined uMod zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się