Opinia o hostingu ServerProject
-
Witam piszę tutaj swoją opinię na temat firmy @ServerProject-pl
Serwery V1 dalej mają problem z pobieraniem czegokolwiek z steamworkshop problem ten podobno naprawia aktualizacja serwera tylko szkoda że aktualizacja serwera legacy zmienia wersję na v2 gratulacje zabezpieczenia i maszyny może macie dobre ale jeżeli serwery mają taki problem to chyba jednak coś robicie źle dodam od siebie tylko tyle że komenda do naprawy błędu z pobieraniem czegoś z steama została wam już kiedyś wysłana na maila
Dziękuje i pozdrawiam -
miałem taki problem już dość dawno myślałem że to naprawili xD
-
Miałem taki sam problem niby aktualizacja to kiedyś naprawiała teraz chyba jest inaczej
-
@Mrowka napisz złoszenie w panelu, na pewno pomożemy skonfigurować serwer Nie ma takiej opcji żebyśmy zostawili Cię z problemem. Pozdrawiam!
-
@ServerProject-pl ale po co pisać w panelu jak problem z pobieraniem rzeczy z warsztatu możecie sami rozwiązać podczas instalacji serwera ?
-
-
@ServerProject-pl szkoda że jak wgrywałem @Mrowka mapę to serwer nawet nie zaczynał jej pobierać ... Następnym razem jak będę robił coś u was na hostingu to może to nagram i będziecie wiedzieli o co mi dokładnie chodzi a w najbliższym czasie raczej będę musiał przenieść jeden serwer do was na hosting także zapewne gdy będzie problem wyślę wam filmik na maila o co mi dokładnie chodzi
-
@Kub41Tap ok, na pewno filmik rozjaśni sprawę. Problemy proszę zgłaszać tworząc nowe zgłoszenie w panelu (https://admin.serverproject.eu/tickets/create).