Problem z edytowaniem pluginu
-
Nazwa pluginu: KillCounter (v1)
Wersja pluginu: v1.0.8
Wersja Oxide: Oxide dla Legacy Wersja: 2.0.3911Mam problem ogólnie z edycją pluginów. Konkretnie chce po prostu zmienić wyświetlane rzeczy z angielskiego na polskie i kiedy dokonam edycji w pliku to i tak wyswietlaja sie stare rzeczy pomimo ze ich w tym pliku nie ma. Probowalem najpierw edycji i pozniej instalowania ale nadal nic. Resetowac resetowalem
-
@MaisterQ z tego co wiem forum zakończyło wsparcie dla v1 ale sprawdź pliki językowe
-
Nic szczegolnego nie widze ;/
-
@MaisterQ napisał w Problem z edytowaniem pluginu:
Nic szczegolnego nie widze
KillCounter.cs
Translate this in plugin.lang.RegisterMessages (new Dictionary<string, string> { { "no_permission", "You don't have permission to use this command.\nRequired: <color=orange>{perm}</color>." }, { "player", "{Name} now has {Kills} kills." }, { "playerkills", "You have {Kills} kill(s)!" }, { "playernokills", "You have no kills!" }, { "playertop", "========Top 5 players========" }, { "playertopline", "{Number}. {Name} has {Kills} kills." }, { "kc_reset_all", "All players kill count have been reseted." }, { "kc_commands_list", "<color=yellow>Available KillCounter Commands</color>" }, { "kc_cmds", "<color=orange>/kc top</color> - See top 5 killers.\n<color=orange>/kc kills</color> - See the amount of kills you made." }, { "kc_admincmds", "Admin commands:\n<color=orange>/kc resetall</color> - Resets all players kill count." } }, this, "pl");
-
I did it already and still doesnt work
-
A sprawdzałeś czy masz zmieniony język serwera na
polski
?
Wejdz na serwer i wpisz w konsoli pod F1:rcon o.lang pl
, żeby zmienić język serwera.
i edytuj pliki jezykowe w/oxide/lang/pl/
-
taki folder u mnie nie istnieje :O. Czy wystarczy ze sam go stworze i .json beda tam sie tworzyc automatycznie czy cos trzeba zmieniac wiecej?
-
Dobra, do zamkniecia, dziala. Wina bylo brak folderu /pl
-