Resp skrzynek na hangarach
-
@kubapilat3 nie ale następnym razem zastosuj się do wzoru plugin na szybszy resp skrzynek na hangarach to SpawnConfig link niżej
SpawnConfig - plugin
Config pod serwer x3-x5 znajduje się w tym temacie
Config
Plugin LootChests jest używany do dodania niestandardowych skrzynek w innych miejscach mapy z tego co się orientuje -
Mam dokładnie ten sam config i dalej ten sam problem pytanie mam czy żależy tez od tego ile osob jest na serwerze?
-
nie drop ten nie jest zależny od graczy używasz napewno pluginu SpawnConfig ? Podaj wersję oxide może używasz tej na której ten plugin już nie działa
-
Nie wiem gdzie to sprawdzić ale wiem tyle mam automatyczna z liveserver
-
@kubapilat3 wejdź na serwer na chat napisz coś takiego
/o.version
i wyślij zdjęcie lub napisz co się wyświetliło -
-
@kubapilat3 na tej wersji niestety plugin spawnconfig nie działa jestem w trakcie szukania kontaktu do jego autora czy może go zaktualizować niżej masz link do oxide na którym ten plugin działa
Link -
dzieki wielkie a powiesz mi jak go wgrac?
-
@kubapilat3 pobierz sobie program winscp lub filezilla niestety ftp od liveserver nie pozwala na wrzucanie całych folderów zaloguj się do ftp używając jednego z tych programów wejdź do katalogu gdzie jest folder Hurtworld_data i cały folder z linku który dostałeś oczywiście wypakowany na wyłączonym serwerze wgraj do ftp włącz serwer i powinno wszystko działać
-
dzięki wielkie dam znać jak to zrobie
-
ok trzymam kciuki
-
Działa wielkie dzięki mistrzu ;)!!!
-
spoko miło że mogłem pomóc
Zamykam temat i dodaje tag rozwiązane
-