CryChat 1.1.4 problem z dodaniem vip/svip
- 
 CryChat 1.1.4 
 oxide aktulalnyMam problem z dodaniem na czacie przedrostków vip i svip 
 Admin udaje się bez problemu.
 Mam już wcześniej ustawione grupy z prefixami a po dodaniu prefiksów w cry chat nie wyświetlają się przed nickiem na chacie.
 przesyłam config{ "default": { "permission": "default", "Formats": { "formatchat": "{title} {name}: {message}", "formatchat_clan": "{title} {clan} {name}: {message}", "formatupname": "{name}", "formatupname_clan": "{clan} {name}" }, "rank": 0, "namecolor": "white", "title": "[GRACZ]", "titlecolor": "orange", "messagecolor": "white" }, "admin": { "permission": "admin", "Formats": { "formatchat": "{title} {name}: {message}", "formatchat_clan": "{title} {name}: {message}", "formatupname": "{title} {name}", "formatupname_clan": "{title} {name}" }, "rank": 10, "namecolor": "white", "title": "[ADMIN]", "titlecolor": "red", "messagecolor": "white" }, "svip": { "permission": "svip", "Formats": { "formatchat": "{title} {name}: {message}", "formatchat_clan": "{title} {name}: {message}", "formatupname": "{title} {name}", "formatupname_clan": "{title} {name}" }, "rank": 5, "namecolor": "white", "title": "[SVIP]", "titlecolor": "yellow", "messagecolor": "white" }, "vip": { "permission": "vip", "Formats": { "formatchat": "{title} {name}: {message}", "formatchat_clan": "{title} {name}: {message}", "formatupname": "{title} {name}", "formatupname_clan": "{title} {name}" }, "rank": 2, "namecolor": "white", "title": "[VIP]", "titlecolor": "yellow", "messagecolor": "white" } }
- 
 A nadałeś odpowiednie uprawnienia/grupy? 
- 
 vip poziada permisje vip 
 tak samo svip
- 
 spróbuj nadać permisje z dopiskiem crychat.vip
- 
 wyskakuje komunikat że permiscja nie istnieje 
- 
 dodałem te permisje ale nic nie zmieniło sie 
- 
 masz nadanego na sobie admina jak to patrzysz ? 
- 
 tak.............. 
- 
 zdejmij sobie admina lub patrz na osobie która nie ma admina XD 
- 
 ok. prefiksy ustawiłem z configu jak wyżej a w grze dodałem prefiksy komendą oxide.grant group <nazwa grupy> <uprawnienie> do svip crychat.svip i do vip tak samo, o to chodziło?>?? 
- 
 /o.grant group svip crychat.svip
 /o.grant group vip crychat.vip
 tak nadajesz permisję
- 
 TAK ZROBIŁEM 
- 
 @m10dy i teraz sprawdź na kimś czy ma prefix 
- 
 DZIAŁA TYLKO JAK USTAWIĆ ŻEBY PISAŁ PREFIX I CLAN DOPIERO NAZWA BO PREFIX JEST A CLAN ZNIKŁ 
- 
 sprawdź config clanów czy nie ma wyłączania clanu gdy ktoś ma inną rangę 
- 
 undefined uMod zablokował ten temat dnia undefined uMod zablokował ten temat dnia