v2 mapa z workshopu problem z fundamentami
-
mam taki problem ze na mapie nie moge stawiac fundamentow na srodku moge ale przy brzegach nie moge tez sa sytuacje ze w jednym miejscu moge postawic fundament ale obok juz nie i invalid foundations placement probowalem z duzymi betonami i malymi z totemem i bez rozne wysokosci ale nie idzie poprostu mape mam z workshopu v2 wersja ale mapa v1 z przerobkami mial ktos cos takiego albo idzie to rozwiazac jakos latwo czy lepiej poszukac sobie innej mapy ?
-
Praktycznie wszystkie mapy nie są zaktualizowane, możliwe, że ostatnie aktualizacje mogły zepsuć funkcjonowanie niektórych funkcji na workshopowych mapach.
Nie miałem takiego problemu, może inna mapa nie będzie miała z tym problemu. -
ok sprawdze i dam znac tylko problem taki ze 90% map na v2 nie dziala a sa na workshop co jest glupie i sa porzucone ;/
-
zrobilem nawet nulliusa sobie podstawowa i ten problem nadal wystepuje zaktualizowalem pliki hurta tez i nadal to samo nw w czym moze byc problem
-
naprawione jak cos
-
@MojoJojo Podzielisz się rozwiązaniem?
-
wystarczylo pliki od nowa zainstalowac i zaktualizowac hurtworlda widocznie jak wgrywalem nowa mape lub dodatki to cos poszlo nie tak jak wszystko od nowa zainstalowalem i ustawilem jak w poradnikach to naprawilo sie z budowaniem
-