Problem z nadawaniem rang
-
Witam wszystkich mam problem z którym nie mogę sobie poradzić,szukałem wiele sposobów a chodzi tu o nadawanie rang na serwerze nic kompletnie nie mogę zrobić wpisując komendy które mają dać na stałe albo na na określony czas nie działa nic, używając np /addgroup i tam reszta danych to pokazuje mi że nie ma takiego gracza. Nie wiem co źle zrobiłem jeśli ktoś może mi to jakoś bardziej objaśnić bo jestem w tym dopiero świeżakiem który uczy się po woli
-
Cześć, tutaj masz wyjaśnione podstawowe komendy Oxide - Podstawowe komendy
Przykład dodania grupy (rangi) np. VIP:/o.group add vipPrzykład dodania użytkownika do grupy (na stałe):
/o.usergroup add <gracz> vipJeżeli chodzi o tymczasowe nadanie rangi musisz posiadać plugin TimedPermissions
Przykład:/addgroup <gracz> vip 30d -
dziękuję,śmiga wszystko
-
Ten post został usunięty! -
undefined uMod zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się