Problem z pluginami OXIDE
-
Witam, mam problem z pluginami ponieważ wrzuciłem do oxide/plugins i teraz co mam zrobić coś dopisać ponieważ po restarcie serwera one dalej nie działają
-
Ten post został usunięty! -
Wciąż nie zastosowałeś się do wzoru...
Edytuj temat i wstaw pełny log z serwera. (output) -
Mroczny ale nie mogę więcej niż 10k tekstu to gdzie mam to tobie wysłać czk pastebin
-
https://pastebin.com/UU0UnrGC
-
A sam uMod masz zainstalowany?
-
Oxide tak z waszego poradnika nawet
-
z logu wynika ze nie masz w ogólne zainstalowanego oxide spróbuj zainstalować ręcznie przez FTP.
-
Jak ręcznie?
-
-
Zrobiłem jak jest napisane dokładnie a jeżeli chodzi o compilator to tez to robiłem
-
Było zrobione tak jak jest w tym temacie co podałeś ale nadal nie chce działać nie wiedzieć czemu tak jest.
-
Mejbi wgraj najnowszą wersję oxide.
-
Pokaż zawartość skryptu którym włączasz serwer.
-
Mogę prosić link do aktualnych pluginów pod V2?
-
@SzYsZkA widzę, ze są bardzo tematu to Ty nie ogarniasz. Zacznij czytać ze zrozumieniem.
-
undefined uMod zablokował ten temat dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się