Problem z komenda ./hwserver install
-
witam jak wykonuje ta ./hwserver install komendę to nie mogę jej wykonać bo wyskakuje bash: ./hwserver: Is a directory
-
-
-
@vortexx69 Przejdź do katalogu
hwserweri pokaż co się w nim znajduje. -
pusty jest
-
W takim razie wróć do poprzedniego katalogu i odpal w następujący sposób
./linuxgsm.sh
Przed tym nadaj uprawnienia do uruchamiania
chmod +x linuxgsm.sh -
jak wpisałem cd /home/hwserver i dalem komendę pwd && ls -la to takie cos jest na putty a na ftp jest pusto
-
w takim razie przenieś
linuxgsm.shz katalogu/homedo/home/hwserwer/w następujący sposóbmv /home/linuxsm.sh /home/hwserwer/i uruchom go jak pisałem w poście wyżej.
-
to pokazał się folder lgsm
-
w takim razie przejdź do niego i pokaż co się w nim znajduje.
-
jak przejde do lgsm to potem masz temp data i notatnik serverlist.csv a tak po zatym nic innego nie ma
-
Używałeś tego poradnika z oficjalnej strony lgsm?
-
tak używałem
-
@vortexx69 W takim razie odpal ten skrypt w następujący sposób
./linuxgsm.sh hwserver -
ok wpisałem to się stworzył notatnik o nazwie hwserver
-
@vortexx69 pokaż jakie masz pliki, oraz zawartość tego "notatnika"
cat <nazwa pliku> -
ty teraz wpisałem ./hwserver install to teraz instaluje się
-
ty a gdzie się wgrywa pluginy i gdzie jest config serwere żeby dodac sobie admina
-
@vortexx69 napisał w Problem z komenda ./hwserver install:
g serwere żeby dodac sobie admina
Jeden problem, jeden temat.
-
./hwserver install to instaluje ten notatnik co ci pisałem na po przednej odpowiedzi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się